Wij zijn Wouter en Sophie. We zijn begonnen met het vastleggen van shoots van familie en vrienden. In 2018 hebben we de stap gezet om samen ons eigen bedrijf te starten.

Wij staan voor eigenheid. Iedereen is uniek. Daardoor is iedere opdracht voor ons een nieuwe, fantastische uitdaging. Het streven is om van jullie passende films en foto’s te maken, waarin jullie jezelf echt herkennen en die herinnering keer op keer kunnen herbeleven.

Sophie Verhoeff

Hoi! Ik ben Sophie Verhoeff, de fotograaf van WenSmedia. Op het Grafisch Lyceum Rotterdam heb ik een creatieve opleiding afgerond. Daarna heb ik een opleiding gevolgd waarbij ik me richt op de ondernemerskant van het bedrijf. Fotograferen is voor mij een passie. Kleuren en vormen in de natuur inspireren mij en het liefst leg ik alles wat ik tegenkom vast. Mensen fascineren me en ik leg ze dan ook graag vast zoals ze zijn. Liefde tussen twee mensen is iets wat mij ontroert. Dit vast te mogen leggen is iets wat echt voelt als een groot cadeau! Door dit zo natuurlijk mogelijk te doen, kan ik jullie iets bieden waarin je echt jezelf zult herkennen.

WenSmedia - Over ons
WenSmedia - Over ons

Wouter de Koster

Mijn naam is Wouter de Koster en ik ben de videograaf van WenSmedia. Ik heb mijn opleiding audiovisuele productie afgerond. In deze opleiding leer ik alles over het maken van een technisch goede film. Naast filmtechnieken leer ik ook om op een goede manier beeld en geluid samen te voegen. Het is heel belangrijk om zo de ultieme beleving te creëren. Hiermee hoop ik jullie film tot iets waardevols te maken. Niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor de mensen om jullie heen. Mijn enthousiasme straalt door in het werk wat ik lever. Kleine dingen inspireren mij al tot een hoop nieuwe ideeën.